Alle Winkels Online

Mijn nieuwe ‘liefde’: Alle Winkels Online
screenshot-alle-winkels-online
Naast mijn bedrijf PIXIE ben ik ook bezig voor een nieuw bedrijf: Alle Winkels Online.

Ik vind alles rond internet, webshops en alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn geweldig. Wat dat betreft, ben ik echt te vroeg geboren want ik had graag een opleiding op gebied van ICT of webdesign gedaan. Maar goed, daar kan ik nu niets meer aan veranderen maar ik kan wel kijken wat ik er dan wel mee kan doen.
In 1999 ben ik begonnen met een cursus webdesign bij de LOI en daar is alvast een basis voor HTML gelegd.

Door mijn ervaring met eerste de websites en later de webshops van PIXIE.NL waarbij ik toch altijd zelf weer aan het bouwen en sleutelen was, heb ik nu kennis van Magento, WordPress, SEO en alles wat erom heen hangt. Ik lees veel boeken over internet marketing en Google naar alle onderwerpen die ik maar kan bedenken om mijn webshop beter te maken. Zo nu en dan maak ik een website voor anderen en ook het trainen zodat ze zelf de website kunnen gaan bijhouden vind ik erg leuk om te doen.

Sinds januari maak ik ook een aantal websites op affiliate basis voor mijn nieuwe bedrijf Alle Winkels Online. Zo heb ik inmiddels een sport-winkel, dieren-winkel, bbq-winkel, bikini-winkel, badpak-winkel, tassen-winkel, loopband-winkel, crosstrainer-winkel, hometrainer-winkel, paardensport-shop en sneakers-winkel. Je kunt op de website van je keuze alle producten van de meeste webshop aanbieders vinden bij elkaar, dus hoef je niet meer door alle webshops heen, wel zo gemakkelijk.

De een doet het wat beter dan de ander, maar ik vind het erg leuk om te doen en ik leer er veel van wat ik ook weer kan gebruiken voor PIXIE.NL, zeker wat betreft de zoekmachine optimalisatie. Zo heb ik door deze websites ook besloten om voor PIXIE de foto’s op de categoriepagina’s als vrijstaande producten te laten fotograferen. Het ziet er beter uit in je shop en het is gemakkelijker verwerken in artikelen of blogs!

De allernieuwste aanwinst is Skikleding-Winkels-Online.nl, en zoals de naam al doet vermoeden kun je hier de allerhipste skikleding van Nederlandse webshops in 1 overzicht vinden. Dus zoek je een skihelm, skijack, skibril of skibroek, hier vind je het zeker!

parfum winkels

Update 14 november 2013: Er is weer een nieuwe website voor Alle Winkels Online LIVE gegaan: Parfum-Winkels-Online.nl. Alle dames en heren parfums in 1 overzicht zodat je
gemakkelijk online naar je favoriete parfum kunt zoeken. Dus zoek je nog een leuk kadootje voor de kerstdagen, kijk dan eerst even op Parfum Winkels Online!

sportkleding-winkels-online

Update 6 januari 2014: Sportkleding-Winkels-Online.nl staat nu ook Online. Hier vind je sportkleding voor fitness, tennis, hardlopen, zwemsport, wandelsport, voetbal en fietsen. Dus ben je op zoek naar fitnesskleding, voetbalkleding, tenniskleding, hardloopkleding, zwemkleding, wandelkleding of fietskleding. Zoek dan niet verder maar ga meteen naar Sportkleding Winkels Online en shop en vergelijk je favoriete sportswear op 1 website.

Ben je benieuwd welke websites er nog meer gaan komen, kijk dan zo nu en dan even op Alle Winkels Online, zodat je altijd op de hoogte bent van mijn projecten en wie weet zoek jij ook naar skikleding, bbq’s, hippe schoudertas of een hippe bikini en kun je hier goed terecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s