Nieuw Project: Droomshirt.nl

Wij hebben zojuist een nieuw project gelanceerd: Droomshirt.nl. Ontwerp je eigen kleding

Sportkleding ontwerpen

Bij PIXIE.NL kon je al je sportkleding ontwerpen en kiezen voor een andere kleur of kleurencombinatie uit onze colourcard. Maar wij wilden graag nog verder gaan met de mogelijkheden om je sportkleding te customizen.

Sublimatiedruk

Nu bracht een collega die vooral fietskleding en hardloopkleding maakt, waar wij vaak mee samenwerken, ons op een idee. Zij bedrukken de fietskleding full colour maar meestal is dat dan een uni kleur met een of meerdere logo’s erop geplaatst. Toch is het mogelijk om dit ook full colour van een foto te doen en toen kwamen de ideeën bij ons helemaal los.

Zelf kleding ontwerpen

Wat zou het gaaf zijn als je zelf simpel en gemakkelijk de mooiste kleding kunt ontwerpen op een website, dus niet alleen sportkleding! De kleding maken is voor ons helemaal geen probleem, het printen doet onze collega ook al jaren maar hoe ga je dit dan in een online concept voor elkaar krijgen.

De online Droom Designer

De website kon ik zelf wel maken maar hoe zorg je voor het online designer gedeelte.
We vonden een bedrijf die dit wel voor ons kon maken maar helaas gaven ze na 3 weken de opdracht aan ons terug want wat wij wilden bleek niet mogelijk te zijn. Daar neem ik natuurlijk geen genoegen mee, dus ben ik gaan zoeken en heb er echt nachten over wakker gelegen maar het is mij zelf gelukt om de Droom Designer te bouwen.

Jouw unieke design
Het werkt echt simpel, je kiest een model, upload jouw favoriete foto, plaats hem zoals je wilt en bestel je product. Wij krijgen jouw ontwerp dan binnen en gaan er mee aan de slag en binnen een mum van tijd krijg jij je unieke design die je zelf ontworpen hebt in huis.

You ‘re the Designer
Vind je je foto een beetje saai of wil je er tekst bij, gebruik dan pixlr.com een gratis online photobewerking programma waar je met de PIXLR Express de meest gave effecten kunt toevoegen.

Niet alleen sportkleding
Op Droomshirt.nl kun je online zelf je kleding ontwerpen en niet alleen sportkleding maar ook shirts, tops, leggings, rokjes, hotpants en jurkjes en in de toekomst wordt dit met meer modellen uitgebreid zoals sweaters en badmode.

droom-designer

Start vandaag nog en ontwerp je eigen kleding op Droomshirt.nl