Nieuw Project: Droomshirt.nl

Wij hebben zojuist een nieuw project gelanceerd: Droomshirt.nl. Ontwerp je eigen kleding

Sportkleding ontwerpen

Bij PIXIE.NL kon je al je sportkleding ontwerpen en kiezen voor een andere kleur of kleurencombinatie uit onze colourcard. Maar wij wilden graag nog verder gaan met de mogelijkheden om je sportkleding te customizen.

Sublimatiedruk

Nu bracht een collega die vooral fietskleding en hardloopkleding maakt, waar wij vaak mee samenwerken, ons op een idee. Zij bedrukken de fietskleding full colour maar meestal is dat dan een uni kleur met een of meerdere logo’s erop geplaatst. Toch is het mogelijk om dit ook full colour van een foto te doen en toen kwamen de ideeën bij ons helemaal los.

Zelf kleding ontwerpen

Wat zou het gaaf zijn als je zelf simpel en gemakkelijk de mooiste kleding kunt ontwerpen op een website, dus niet alleen sportkleding! De kleding maken is voor ons helemaal geen probleem, het printen doet onze collega ook al jaren maar hoe ga je dit dan in een online concept voor elkaar krijgen.

De online Droom Designer

De website kon ik zelf wel maken maar hoe zorg je voor het online designer gedeelte.
We vonden een bedrijf die dit wel voor ons kon maken maar helaas gaven ze na 3 weken de opdracht aan ons terug want wat wij wilden bleek niet mogelijk te zijn. Daar neem ik natuurlijk geen genoegen mee, dus ben ik gaan zoeken en heb er echt nachten over wakker gelegen maar het is mij zelf gelukt om de Droom Designer te bouwen.

Jouw unieke design
Het werkt echt simpel, je kiest een model, upload jouw favoriete foto, plaats hem zoals je wilt en bestel je product. Wij krijgen jouw ontwerp dan binnen en gaan er mee aan de slag en binnen een mum van tijd krijg jij je unieke design die je zelf ontworpen hebt in huis.

You ‘re the Designer
Vind je je foto een beetje saai of wil je er tekst bij, gebruik dan pixlr.com een gratis online photobewerking programma waar je met de PIXLR Express de meest gave effecten kunt toevoegen.

Niet alleen sportkleding
Op Droomshirt.nl kun je online zelf je kleding ontwerpen en niet alleen sportkleding maar ook shirts, tops, leggings, rokjes, hotpants en jurkjes en in de toekomst wordt dit met meer modellen uitgebreid zoals sweaters en badmode.

droom-designer

Start vandaag nog en ontwerp je eigen kleding op Droomshirt.nl

Alle Winkels Online

Mijn nieuwe ‘liefde’: Alle Winkels Online
screenshot-alle-winkels-online
Naast mijn bedrijf PIXIE ben ik ook bezig voor een nieuw bedrijf: Alle Winkels Online.

Ik vind alles rond internet, webshops en alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn geweldig. Wat dat betreft, ben ik echt te vroeg geboren want ik had graag een opleiding op gebied van ICT of webdesign gedaan. Maar goed, daar kan ik nu niets meer aan veranderen maar ik kan wel kijken wat ik er dan wel mee kan doen.
In 1999 ben ik begonnen met een cursus webdesign bij de LOI en daar is alvast een basis voor HTML gelegd.

Door mijn ervaring met eerste de websites en later de webshops van PIXIE.NL waarbij ik toch altijd zelf weer aan het bouwen en sleutelen was, heb ik nu kennis van Magento, WordPress, SEO en alles wat erom heen hangt. Ik lees veel boeken over internet marketing en Google naar alle onderwerpen die ik maar kan bedenken om mijn webshop beter te maken. Zo nu en dan maak ik een website voor anderen en ook het trainen zodat ze zelf de website kunnen gaan bijhouden vind ik erg leuk om te doen.

Sinds januari maak ik ook een aantal websites op affiliate basis voor mijn nieuwe bedrijf Alle Winkels Online. Zo heb ik inmiddels een sport-winkel, dieren-winkel, bbq-winkel, bikini-winkel, badpak-winkel, tassen-winkel, loopband-winkel, crosstrainer-winkel, hometrainer-winkel, paardensport-shop en sneakers-winkel. Je kunt op de website van je keuze alle producten van de meeste webshop aanbieders vinden bij elkaar, dus hoef je niet meer door alle webshops heen, wel zo gemakkelijk.

De een doet het wat beter dan de ander, maar ik vind het erg leuk om te doen en ik leer er veel van wat ik ook weer kan gebruiken voor PIXIE.NL, zeker wat betreft de zoekmachine optimalisatie. Zo heb ik door deze websites ook besloten om voor PIXIE de foto’s op de categoriepagina’s als vrijstaande producten te laten fotograferen. Het ziet er beter uit in je shop en het is gemakkelijker verwerken in artikelen of blogs!

De allernieuwste aanwinst is Skikleding-Winkels-Online.nl, en zoals de naam al doet vermoeden kun je hier de allerhipste skikleding van Nederlandse webshops in 1 overzicht vinden. Dus zoek je een skihelm, skijack, skibril of skibroek, hier vind je het zeker!

parfum winkels

Update 14 november 2013: Er is weer een nieuwe website voor Alle Winkels Online LIVE gegaan: Parfum-Winkels-Online.nl. Alle dames en heren parfums in 1 overzicht zodat je
gemakkelijk online naar je favoriete parfum kunt zoeken. Dus zoek je nog een leuk kadootje voor de kerstdagen, kijk dan eerst even op Parfum Winkels Online!

sportkleding-winkels-online

Update 6 januari 2014: Sportkleding-Winkels-Online.nl staat nu ook Online. Hier vind je sportkleding voor fitness, tennis, hardlopen, zwemsport, wandelsport, voetbal en fietsen. Dus ben je op zoek naar fitnesskleding, voetbalkleding, tenniskleding, hardloopkleding, zwemkleding, wandelkleding of fietskleding. Zoek dan niet verder maar ga meteen naar Sportkleding Winkels Online en shop en vergelijk je favoriete sportswear op 1 website.

Ben je benieuwd welke websites er nog meer gaan komen, kijk dan zo nu en dan even op Alle Winkels Online, zodat je altijd op de hoogte bent van mijn projecten en wie weet zoek jij ook naar skikleding, bbq’s, hippe schoudertas of een hippe bikini en kun je hier goed terecht.

Learn with Google

Learn with Google

Een paar weken geleden ontving ik een uitnodiging om naar het event Learn with Google te gaan. Het wordt gehouden van 17 oktober tot en met 20 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Nu ben ik op dit moment bezig om te kijken hoe ik meer bezoekers naar onze website kan krijgen en daarvoor maken wij ook gebruik van Adwords. Maar eigenlijk weet ik niet helemaal van de hoed en de rand, zeg maar. En het fijne ervan was dat je ook een optimalisatiegesprek over je eigen account kon afspreken.

Dus die uitnodiging kwam op een mooi moment en ik heb me meteen ingeschreven, al was er nog maar weinig plek, dus dat werd maandagmorgen 17 oktober.

Dus ik vertrok op maandagmorgen 7 uur in de file naar Utrecht, wat raar aan voelde want ik ben altijd op de zaak voor productie op doordeweekse dagen. Ik kwam mooi op het nippertje aan en kon meteen naar de Kick off gaan en hoorde daar dat dit het eerste event was wat Google deed en dat er maar 3000 mensen voor waren uitgenodigd waarvan ik er dus een was. Helemaal snappen waarom ik daarbij zat doe ik dus nog steeds niet want ik hoorde allerlei mensen van media-bedrijven, seo en websitebedrijven om me heen.

Hierna volgde de workshop: Bieden en Conversie en hier werd mij al veel duidelijk en kwamen er ook genoeg tips om te gaan verbeteren.

Daarna kreeg ik mijn optimalisatie-gesprek en dat had veel momenten van oke, dat had ik dus eigenlijk al eerder zo moeten doen…….. een hoop werk aan de (web)winkel dus.
Wat trouwens wel grappig was, de Google medewerker had natuurlijk alle accounts bekeken die hij moest behandelen en die met die korte sportbroekjes was hem het meest bijgebleven….

Daarna nog een workshop over zoekwoorden en ook hier veel aha momenten.

Toen met mn lunchpakketje en het Google plantje als aandenken snel weer naar huis om weer hard aan de slag met de bestellingen te gaan.

Vanavond heb ik alle tips en tricks toegepast op mijn Adwords account en nu gaan we de komende dagen kijken hoe het zich ontwikkeld. Als mijn bezoekersaantal net zo gaat groeien als het Google-plantje, dan komt het vast goed…..

Ik vond het in ieder geval helemaal TOP van Google en voor mij was het zeker voor herhaling vatbaar!!

PIXIE worstelpak in de Bijenkorf reclame

Een paar maanden geleden hebben wij voor een reclameburo een set sportkleding in een flinke maat gemaakt waaronder een paar worstelpakken.
Deze zouden gebruikt worden voor een commercial die september op de TV zou zijn.

En eindelijk is het zover: de Bijenkorf reclame voor de 3 Dwaze dagen waarin onze worstelpakken te zien zijn is op TV.
Altijd leuk om te zien waar hetgeen wat je zelf gemaakt hebt, ook voor gebruikt kan worden.

PIXIE Sportkleding genomineerd voor Hipste Shop verkiezing.

Hippeshops.nl heeft de webshop van PIXIE Sportkleding  thepixieshop.nl genomineerd voor de Hipste Shop verkiezing!!

Wij zijn genomineerd voor de herfstverkiezing van Hippeshops.nl en natuurlijk willen wij graag verkozen worden tot Hipste Shop.

HerfstDeelnemer Hipste Shop van het Seizoen

Onze sportkleding is natuurlijk al jarenlang hip maar het zou leuk zijn als dat nu ook eens door de kenners op gebied van hip zijn zou worden beloond.

Dus stem op The PIXIE Shop op de website: www.hippeshops.nl/hipste-shop/stemmen.

Stemmen gaat makkelijk en je hoeft je niet te registreren, bovendien maak je ook nog
eens kans op een GoodieBox waar natuurlijk ook een item van PIXIE in zit!!

Je kunt een goodiebox winnen met producten uit de deelnemende webshops als je stemt. Er zijn drie GoodieBoxen om te vergeven.

PIXIE Sportkleding Collectie Najaar 2011-2012

Yes, de nieuwe collectie PIXIE Sportkleding is online!!!

PIXIE SPORTKLEDING FITNESS-AEROBIC-DANS-ZUMBA-YOGA-ZWART-BORDEAUX-ROODVanaf nu is de nieuwe collectie PIXIE Sportkleding online te bestellen in onze webshop The PIXIE Shop.

Er is hard achter de schermen gewerkt om de nieuwe collectie in de webshop te plaatsen en nu zijn we weer hard aan het werk om de collectie te maken zodat deze vanaf 10 september ook in onze showroom hangt.
Ook de facebook pagina en onze PIXIE hyves is aangepast en de nieuwe foto’s staan erop.

De collectie is uitgebreid met nieuwe modellen en sommige oude modellen zijn ook weer terug van weggeweest of in een nieuw jasje of vernieuwde pasvorm gestoken.

Onze nieuwe herfstkleur is Bordeaux en  deze kleur kan goed gecombineerd worden met
Basic Black en White maar ook met LightGrey en Antraciet Supplex.
De nieuwe Word print past prima bij de basics in zwart en ook de nieuwe opdrukken
zijn in de style Word-Cloud uitgevoerd met dans en fitnesstermen.

Deze collectie is helemaal volgens ons motto: My sport, My style!!
Bekijk de nieuwe collectie op www.pixie.nl of in onze webshop: www.thepixieshop.nl
Wat vind jij van onze collectie?

Goedkope sportkleding

PIXIE SPORTKLEDING
Er wordt veel gezocht naar goedkope sportkleding, maar ís die goedkope sportkleding ook wel echt goedkoop?

Als je ziet hoe goedkoop de actiesports en alle andere prijsvechters soms de sportkleding aanbieden dan weet je dat de kwaliteit vaak echt niet goed kan zijn.
Nu kan het zijn  dat je gewoon wat minder hoge eisen hebt, maar bij sportkleding is het toch een belangrijke faktor om fijn te kunnen sporten of fitnessen.

Veel goedkope sportkleding is gemaakt van katoen terwijl dat juist een niet-ademend materiaal is en je tegenwoordig zoveel sportkleding kunt kopen wat juist wel ademend is en je uurtje sporten hierdoor een stuk comfortabeler leuker en droger maakt.

Zo werkt PIXIE Sportkleding dus  alleen met Supplex, dit is een technische variant van de katoenlycra maar is dus wel ademend waardoor je duidelijk veel minder last hebt van transpiratie.

Supplex is wel een duurder materiaal en  doordat de arbeid in Nederland ook duur is, zijn onze PIXIE producten duurder dan die van de prijsvechters, maar………………………………..

Onze sportbroeken gaan jarenlang mee en bleven ook echt nog jarenlang mooi.
Wij hebben regelmatig klanten aan de lijn of in onze showroom die aangeven dat ze met
de vorige sportbroeken 10 jaar of langer hebben gedaan.
Hier kijken wij niet van op, ik heb zelf ook nog stapels ‘oude’ PIXIE broeken liggen die nog steeds goed zijn, maar ja je wilt toch ook wel weer eens wat anders. En vaak moet ik ook nieuwe modellen uitproberen, wat vervelend…….

De winkeliers zijn hier niet altijd blij mee, maar onze klanten komen speciaal terug voor die ene sportbroek die heerlijk zit én lang mooi blijft. En natuurlijk ook nog op lengte gemaakt!!

En dan weet ik zeker dat de PIXIE Sportkleding na al die jaren echt GOEDKOPE Sportkleding is, maar ja het is zo raar om daarmee te adverteren want dat staat weer zo goedkoop en dat willen wij toch ook niet uitstralen ondanks dat we het wel zijn….
Misschien niet meteen in de aanschaf maar wel na jaren draagplezier – ook voor goedkope sportkleding moet je bij PIXIE zijn !!

En dan zonder kinderarbeid gewoon in Nederland gemaakt…….en daar zijn we dan best wel weer trots op!! PIXIE Sportkleding made in Holland!!

Fotoshoot sportkleding was super!!

De fotoshoot voor de nieuwe collectie sportkleding 2011/2012 is weer achter de rug en het is super gegaan. Het is altijd al spannend en nu hadden we én een nieuwe fotograaf en fotostudio én een nieuw model, Rosalie. De nieuwe fotograaf waren er eigenlijk 2, Yvonne en Joost  van Lisa Media en dat werkte echt geweldig. Natuurlijk waren ook Clarissa en Rayette weer van de partij. De fotostudio was ideaal want het zijn onze buren, zo handig naast de deur, dat we dat niet eerder hebben gedaan.

Er zijn meer dan 1800 foto’s gemaakt en ze zijn eigenlijk allemaal goed. Eerst de grote missers eruit, al waren dat er niet veel en dan alles vergroten en per stuk bekijken of er geen foto’s met ogen dicht ofzo bij zitten, dus een heel karwei om ze allemaal te bekijken en dan de juiste keuze te maken.
Ik heb voorlopig dus genoeg te doen……
Hier alvast een voorproefje:

Nieuwe collectie PIXIE Sportkleding bijna af!!

De nieuwe collectie van PIXIE Sportkleding is bijna af!!

Nog een paar extra items en een kleine running collectie voor als er tijd over is en het is weer gelukt. Er zitten weer een groot aantal nieuwe modellen bij en een nieuwe mooie herfstkleur en leuke sportieve print om het geheel af te maken.
Dit alweer PIXIE collectie nummer 34, jeetje wat gaat de tijd toch snel.

Ik weet nog heel goed, dat er een vertegenwoordigster langs kwam van een stoffenleverancier en dat was echt een oud dametje, een echte rot in het vak.
Ik had toen mijn 3e collectie af en was helemaal trots dat het zo goed ging.
Ze zei kortaf dat ik pas bestaansrecht had als het me lukte om meer dan 10 collecties succesvol te laten zijn, pas dan waren we levensvatbaar als merk.
Nou, dat hebben we inmiddels ruim gehaald!

We zijn ook hard bezig met de productie die lekker doorgaat, zo gaat er in oktober ook een webshop in België van start die de PIXIE collectie gaat voeren, worden er sportjacks voor lange mensen gemaakt, oranje hardloopbroekjes, roeishorts en produceren we de wedstrijdpakken voor het twirlteam van TOSS uit Spijkenisse.
En ondertussen loopt de webshop ondanks de komkommertijd ook nog steeds lekker door. Genoeg te doen dus.

De website www.langesportkleding.nl is nu ook af en online en we gaan ook weer de nodige verbeteringen en extra mogelijkheden aan onze webshop: www.thepixieshop.nl aanbrengen.

Deze weken hebben wij weer een nieuwe aanbieding in onze webshop, het mouwloze sportjack in Black supplex.

We hebben er ook weer vrienden bij op onze facebook pagina: www.facebook.com/pixiebodywear en de kadobon voor de facebook-actie is gewonnen door Lieke de Jong.

Aan het ontwerpen voor de nieuwe collectie

Het is nu eindelijk zomer………………en wij zijn nu aan het ontwerpen voor de PIXIE Sportkleding WINTERcollectie…..

Dat blijft altijd raar, terwijl het in de winter nooit erg is om de zomercollectie te ontwerpen want tijdens die lange donkere winterdagen is het zelfs een verademining om met vrolijke kleurtjes te werken.
Maar goed, we gaan er weer wat moois van maken. Er komen een paar leuke nieuwe sportbroeken bij en een aantal nieuwe sporttops.
De nieuwste winterkleur is Bordeaux Supplex en deze kleur is naast het basic Black ook supergoed te combineren met Antraciet, LightGrey en natuurlijk White.

We hebben gelukkig ook wat reaktie’s van klanten gehad over modellen die ze graag in de collectie zouden willen zien, dus daar gaan we ook mee aan de slag.

In de webshop: www.thepixieshop.nl staan foto’s van een aantal collectie’s en wat altijd wel grappig is, is dat de foto’s van de oudere collectie’s altijd minder zijn. Dat betekent dus dat iedere collectie de foto’s beter worden!!
Er moeten dus ook een groot aantal basics op nieuw geschoten worden zodat er meer eenheid ontstaat.

De fotoshoot staat gepland voor 12 augustus dus we moeten nog flink aanpakken om alle kledingstukken op tijd af te hebben.
Ook voor de webshop: www.hotpants-shop.nl worden weer nieuwe modellen op de foto gezet .

Nu weer verder met het ontwerpen, want daar begint het, al werk ik het liefst tegen een deadline aan en 12 augustus lijkt toch nog zo ver weg…
Als het goed komt morgen de nieuwe stof binnen want die had eigenlijk al in juni binnen moeten zijn, maar ja, dat is altijd later…. Dan kunnen we echt aan de slag!